Klik op een nieuwsbericht om dit te lezen.

Concert 16-02-2020 – Prijswinnaars van het Prinses Christina Concours

17 - 02 - 2020|Reacties uitgeschakeld voor Concert 16-02-2020 – Prijswinnaars van het Prinses Christina Concours

De prijswinnaars van het Prinses Christina Concours hebben ons verrast met een prachtig afwisselend concert. Met de fantastische opening door Gerben Jongsma op de marimba en vibrafoon, gingen we via een gevoelig gespeelde Elégie, gespeeld door Anouschka Pedano op altviool en Anastasiia Kurilko op piano, naar het ingetogen gitaarspel van Michael van Dijk. Na de pauze genoten we van het accordeonspel van Johan Wiersma. Tot slot werden we geraakt door de Franse chansons gezongen door [...]

Wijziging in concert van 26 april 2020

09 - 02 - 2020|Reacties uitgeschakeld voor Wijziging in concert van 26 april 2020

Het geplande concert van het Van Baerle Trio kan, door persoonlijke omstandigheden, niet doorgaan. Het bestuur betreurt dit, maar heeft een goed alternatief voor deze datum, n.l. de meesterpianist van het Van Baerle Trio, Hannes Minnaar. Zie ook de Nieuwsbrief hierover. Het programma bestaat uit prachtige stukken van Beethoven, Schumann en Janacek. Het bestuur verheugt zich op zijn concert en hoopt dat u dat ook van harte doet.

Concert 5 januari 2020 – De Bezetting Speelt

06 - 01 - 2020|Reacties uitgeschakeld voor Concert 5 januari 2020 – De Bezetting Speelt

"De Bezetting Speelt" heeft ons een mooi en luchtig nieuwjaarsconcert gegeven. De sfeer was warm en ontspannen en de muziek werd schitterend ondersteund door toepasselijke beelden. Een prachtig begin van 2020.

 Ga naar het volledige nieuwsarchief.