Klik op een nieuwsbericht om dit te lezen.

Concert 7 april 2019 – Amsterdam Wind Quintet

07 - 04 - 2019|Reacties uitgeschakeld voor Concert 7 april 2019 – Amsterdam Wind Quintet

Een muzikale wind woei door Cool. Amsterdam Wind Quintet nam ons mee op een muzikale reis door Bohemen. Ze brachten, 'sprankelend' en 'luchtig', een fraai programma. De ondersteunende lichtbeelden waren een genot voor het oog. Werken van o.a. Dvořák, Smetana en Mahler werden schitterend ten gehore gebracht. Al met al een bijzonder mooie afsluiting van dit seizoen.    

Concert 10 maart 2019 – Utrecht String Quartet en pianist Paolo Giacometti

10 - 03 - 2019|Reacties uitgeschakeld voor Concert 10 maart 2019 – Utrecht String Quartet en pianist Paolo Giacometti

Concert 10 maart 2019 – Utrecht String Quartet en pianist Paolo Giacometti Vandaag hebben we enorm genoten van het Utrecht String Quartet en pianist Paolo Giacometti. De pianist opende het concert met 2 stukken van Claude Debussy. Daarna speelde het USQ een strijkkwartet van Ludwig van Beethoven. Na de pauze hoorden we een pianokwintet van Gabriël Fauré. Een prachtig samenspel waarin elke musicus een gelijkwaardig deel had. Al met al een concert dat 'binnen' kwam.

Concert 10 februari 2019 – Lucie Horsch

10 - 02 - 2019|Reacties uitgeschakeld voor Concert 10 februari 2019 – Lucie Horsch

Het concert van 10 februari 2019 was ook een groot succes. Een subliem concert. Lucie speelt met een ongelooflijke toonkwaliteit. Het getuigt van grote klasse als je zo zuiver speelt op zo'n moeilijk instrument. Samenspel van de vier musici was prima. De hoge tempi in de snelle delen kwam de levendigheid ten goede. Het publiek ging met een blij gevoel naar huis. En hier een reactie van een van onze bezoekers: "Wat een bijzonder, intiem [...]

 Ga naar het volledige nieuwsarchief.